avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 652 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Vreau sa fac sex cu iubita dar ce voi pati daca mama ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Vreau sa fac sex cu iubita dar ce voi pati daca mama ei afla?

Buna ziua, ma numesc Vlad si am 18 ani. Am o intrebare la care nu stiu raspunsul... De 4 luni am o iubita in varsta de 15 ani; desi nu e de mult timp iubita mea o cunosc de mult mai mult timp si pana in momentul in care ne-am indragostit am fost buni prieteni. de ceva vreme ne-am hotarat (amandoi nu am insistat doar eu) ca vrem sa facem sex/dragoste cum vreti sa ii spuneti. Intrebarea este: CE AS PATI DACA MAMA EI AR AFLA CA AM DEZVIRGINAT-O SI M-AR RECLAMA LA POLITIE? (o stiu pe maica-sa ca fiind foarte "a dracului").
Multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: Justitiarul711 , utilizator 18:33, 8 Ianuarie 2015
Dusul cu apa rece v-ar putea ajuta ........ Daca nu, savarsirea unei infractiuni de act sexual cu un minor / o minora, va poate linisti pentru o perioada bunicica de vreme......
Art. 220

Actul sexual cu un minor

(1) Raportul sexual, actul sexual oral sau anal, precum şi orice alte acte de penetrare vaginală sau anală comise cu un minor cu vârsta între 13 şi 15 ani se pedepsesc cu închisoarea de la unu la 5 ani.
Poate vi se va parea amuzant dar NU este.
Pentru savarsirea infractiunii de act sexual cu un minor riscati o pedeapsa de la 1 la 5 ani inchisoare.
Daca a implinit 15 ani, nu savarsiti o infractiune, in afara ca iti rupe maica-sa capu' nu vei pati nimic.
Ultima modificare: Joi, 8 Ianuarie 2015
gi-jane2, moderator
gi-jane2 a scris:

Daca a implinit 15 ani, nu savarsiti o infractiune, in afara ca iti rupe maica-sa capu' nu vei pati nimic.


Infractiune legala nu o fii, dar morala este.E totusi un copil. La 15 ani te indragostesti cu sufletul ca prea multa minte de a rationa nu ai, iar traumele ulterioare unei despartiri pot fii dintre cele mai dramatice. Nu ati vazut cate fete isi pun capat zilelor din cauza indragostelii? Asa ca mai Vlade daca o iubesti cu adevarat lasa tu fata sa mai creasca si defloreaz-o dupa 18 ani, nu de alta dar si asa e la mare cautare aceasta categorie de fecioare, pentru ce sa strici tocmai tu patrimoniul national. Pazeste-o cu strajnicie si fii prietenul ei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Este sau nu corupere de minori? Pisi333 Pisi333 Buna! Am 14 ani si iubitul meu are 19 ani. In urma cu o luna am intretinut relatii sexuale cu acordul amandurora. Acum parintii mei au aflat si vor sa depuna ... (vezi toată discuția)
Major minora Rusev Rusev Salut,fata de care imi place are 14 ani,eu 18 si avem o relatie.Parintii ei sunt despartiti de multi ani.E in grija lu\' maica-sa ,dar amandoi parinti au ... (vezi toată discuția)
Relații sexuale intre o fată de 15 ani si un baiat de 17 care ulterior a împlinit 18.. Minnie1998 Minnie1998 Bună ziua.. Am și eu o întrebare.. Dacă o fată de 15 ani și jumătate a întreținut relații sexuale cu un băiat de 17 ani care ulterior a împlinit ... (vezi toată discuția)