avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 917 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Amenintare
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Amenintare

Buna!Am nevoie de ajutorul vostru. Ma cunosc cu un baiat de6luni si suntem impreuna de 2luni. La inceput era totul bine pana cand fosta lui prietena a venit din strainatate si a inceput sa se bage intre noi,precum ca ei nu s-ar fi despartit. El zice ca nu mai are nicio treaba cu ea si nu mai vrea sa auda de dansa sub nicio forma si m-a ales pe mine. Insa de cand a venit din strainatate ma terorizeaza cu mesaje pe facebook(i-am dat block deja), imi da mesaje pe telefon, imi lasa mesaje vocale si ma suna cu numar ascuns(desi nu ii raspund) spunandu-mi ca daca nu il las in pace o sa fiu batuta , ma face in tot felul si cica ar pune niste rromi pe mine.Am vorbit frumos cu ea, nu intelege. A vorbit si prietenul meu frumos cu ea,tot nu intelege. Ce pot face? :)
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 21:31, 9 Ianuarie 2015
Poti formula plangere la politie depunand ca proba mesajele de amenintare,poate da si prietenul o declaratie.Sunt sanse destul de mici sa fie trimisa in judecata dar o discutie cu politia poate o potoleste.
Depuneti plangere penala la politie daca va simtiti amenintata si va creaza o temere amenintarea acesteia.
De unde are numarul tau de telefon ?
Da, buna intrebare:)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Hartuire prin telefon AlexandruIonescu AlexandruIonescu Imi cer scuze daca nu am selectat bine forumul unde sa postez, sunt nou aici. De cateva zile..o saptamana...un nenorocit ii da telefoane iubitei mele ba pe la ... (vezi toată discuția)
Hartuire - modalitati legale de aparare nadin1 nadin1 Simt ca cedez psihic . Un dement ca altfel nu am cum sa ii spun m a sacaie si ma urmareste peste tot . Ideea este ca acum cateva luni bune am iesit cu el , dar ... (vezi toată discuția)
Hartuire pe facebook si la telefon ? AndreeaP14 AndreeaP14 Buna, Am si eu o problema cu o persoana,sau mai bine zis doua de genul feminin pe facebook.Una dintre ele crede ca am avut ceva cu prietenul ei ( ceea ce este ... (vezi toată discuția)