Simt ca cedez psihic . Un dement ca altfel nu am cum sa ii spun m a sacaie si ma urmareste peste tot . Ideea este ca acum cateva luni bune am iesit cu el , dar am rupt legatura foarte urat pentru ca are probleme mintale , cred . I am spsu cu frumosu sa ma lase in pace sa stearga numarul meu de telefon , i am spus si urat si degeaba . Nu intelege deloc . Eu sunt intr.o relatie acum si imi face traim greu cu iubitul meu din cauza ca este el redus mintal . Nu ma lasa deloc in pace , si am impresia ca o afce in ciuda sau din.adins sa imi faca necazuri . Peste tot pe unde sunt eu cu iubitu apare si el , trece e la bloc pe la mine , ma urmareste la bloc, la geam , la scara , unde nu ma astept dau de el . nu mai suport . simt ca inebunesc . i am spus sa ma lase in pace si el insista la telefon sa ramanem prieteni si pe strada ma baga in seama cand stie ca nu va primi nici macar o privire din partea mea dapai un salut . simt ca o iau razna va spun sincer, sa pus pe capu meu si vrea sa mi faca rau si nu mai pot suporta fara sa fac ceva . ajutati.ma . ma simt urmarita , hartuita, si imi este destul de greu . vreau o interdictie asupra lui ca nu mai suport .simt ca ajung cu psihicu jos de tot si asa sunt la jumate cred .
am fost si amenintata , prin mesaje , am schimbat telefonul pentru ca mi s a stricat ,il am in casa dar habar nu am ce naiba are . deci de amenintat m a amenintat prin mesaje si a trebuit sa ii dau inapoi cateva minoritati pe care mi le a cumparat pentru ca ma amenintase ca depunde plangere la politie pentru favoruri sexuale si nu mai stiu eu ce . i le am dat crezand ca se potoleste si nu ma mai deranjeaza dar face din.adins nu mai pot .simt ca expodez numai pot ..
Amenintare
lav19
Buna!Am nevoie de ajutorul vostru. Ma cunosc cu un baiat de6luni si suntem impreuna de 2luni. La inceput era totul bine pana cand fosta lui prietena a venit ... (vezi toată discuția)