avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 311 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... Copii declaratii politie accident rutier
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

Copii declaratii politie accident rutier

Doresc sa intru in posesia copiilor declaratiilor date la politia rutiera in urma unui eveniment rutier . Asa cum asiguratorul are dreptul sa faca cerere pt eliberarea unor copii , eu as putea face acest lucru? Caci totusi sunt parte in cauza...pagubit.
Cel mai recent răspuns: shakuri , utilizator 15:02, 20 Ianuarie 2015
Da, aveti acest drept daca depuneti cerere la politie sau parchet.
Daca a mai primit cineva aceste xeroxuri veti primi si dvs.
Ultima modificare: Vineri, 9 Ianuarie 2015
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat
cum adica "daca a mai primit cineva aceste copii"? exista vreo baza legala in ceea ce priveste eliberarea de copii dupa documente de genu?
In cazul in care este dosar penal, conform legii nu se elibereaza copii, numai, dupe ce dosarul este clasat cu NUP sau este trimis catre instanta. Conform legii aveti dreptul sa studiati dosarul.
Nu este vorba despre dosar penal ci simple declaratii de tamponare. Eu am deja copiile dupa actele vinovatului deci nu cred ca s-ar pune problema de date cu caracter personal.
Sa inteleg ca aveti nevoie de copii de declaratii, dar ale cui?

Alte discuții în legătură

Despagubire rca shakuri shakuri Masina mea a fost lovita de lama unei autoutilitare de deszapezire in timp ce aceasta se deplasa spre locul de deszapezire ( nu efectua operatiuni de ... (vezi toată discuția)
Masina vandalizata - autor cunoscut adina.gauliuc adina.gauliuc buna ziua, in data de 6 spre 7 ianuarie masina mi-a fost vandalizata in parcare, geamuri sparte, far,parbriz ciobit. am depus plangere la politie, am mers la ... (vezi toată discuția)
Dosar de dauna carpatica + dosar cercetare penala andreicarausu andreicarausu Buna ziua, Am mare nevoie de un sfat.... Pe scurt...am fost implicat intr-un accident de circulatie cu vatamare corporala in luna august 2010.In urma ... (vezi toată discuția)