avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 857 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... infiintare srl
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

infiintare srl

Buna seara,
Cum pot inchiria un spatiu comercial pe firma care inca nu este infiintata? Am nevoie de sediu social pentru a infiinta firma, dar daca firma nu este infiintata inca eu cum inchiriez spatiul pe firma?

Va multumesc pentru ajutor.
Cel mai recent răspuns: juridic dana , utilizator 21:48, 10 Ianuarie 2015
In partea introductiva a contractului, la prezentarea partilor, veti scrie astfel:
Chirias -societatea comerciala xyz s.r.l. cu sediul social in .... (adresa administrativa a spatiului pe care il inchiriati), urmata de mentiunea "societate in curs de infiintare" si reprezentata prin administrator domnul abc.
Ultima modificare: Sâmbătă, 10 Ianuarie 2015
juridic dana, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inchiriere spatiu sediu social Conrad Conrad Buna ziua, As dori sa infiintez un srl insa am nevoie de un spatiu care sa fie sediu social . Acum vine intrebarea: Eu in momentul in care inchiriez spatiul ... (vezi toată discuția)
Sediu social pe spatiu inchiriat cristian.codreanu cristian.codreanu Buna ziua, Am inchiriat un spatiu de la o firma (contract intre mine ca persoana fizica, si respectiva firma). Intentionez sa infiintez o societate al carei ... (vezi toată discuția)
Pot inregistra o firma la acelasi sediu social ca si alta firma, prima firma avandu-l expirat. trismegist100 trismegist100 O persoana a inchiriat un sediu social acum 8 luni de zile pe o perioada de 6 luni altei unei persoane, pentru inregistrarea firmei, persoana data nu si-a ... (vezi toată discuția)