avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 720 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Scrisoare ANAF
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Scrisoare ANAF

Pe raza judetului Arges s-au primit dela ANAF scrisori in care se solicita plata suplimentara pe 2012 la asigurari de sanatate.Intrucat s-a achitat suma respectiva la timp nu inteleg de ce trebuie platit retroactiv o suma fixa ,468 Ron.Multumesc anticipat pentru lamuriri

Alte discuții în legătură

Decizie de impunere anuala anaf vasi_patrusel vasi_patrusel De cateva zile, mama mea a primit prin posta, de la ANAF \\"Decizia de impunere anuala pentru plata CASS\\", conform careia trebuie sa plateasca 468 ... (vezi toată discuția)
Venit din dobanda la depozit bancar pentru pensionar-veteran de razboi standan54 standan54 Tatal meu,pensionar cadru militar,veteran de razboi , are 2 depozite bancare la care a obtinut niste dobanzi.De curand a primit de la ANAF o decizie de ... (vezi toată discuția)
Nebunia anaf 468 lei Cosmin0B Cosmin0B Buna ziua . Cred ca v-ati saturat cat s-a vorbit de cei de la Anaf . Eu am o problema cel putin ciudata . In anul 2012 am \\"lucrat\\" pentru CURS - Centrul ... (vezi toată discuția)