Buna ziua . Cred ca v-ati saturat cat s-a vorbit de cei de la Anaf . Eu am o problema cel putin ciudata . In anul 2012 am "lucrat" pentru CURS - Centrul de Sociologie Urbana si Regionala in perioda alegerilor locale in Bucuresti .Acum ma trezesc ca nu am platit CASS pentru suma cu care am fost platit de cei de la CURS( 238 de lei ).Intrebarea mea este :eu trebuia sa platesc aceasta suma sau cei de la CURS ar fi trebuit sa o plateasca din cei 238 de lei pe care i-am primit ?
Nu mai spun...ANAF a decis ca trebuie sa platesc 468 de lei( 5,5% din 8400 lei) pe anul 2012 ,desi anul acela singurul meu venit a fost cel de la CURS. Eram student in acea perioada.
Multumesc !
Ce nu inteleg este urmatorul lucru : In ce categorie de venituri este incadrat acest gen de venit (am lucrat pentru ei 1 saptamana)? Nu am avut contract ,doar am trecut datele personale si de contact intr-un tabel pe o foaie. Am citit ART. 296^2 -^32 de 3 ori si tot nu m-am lamurit.
Cui ii revine obligatia de plata CASS din acea suma de 238lei cu care am fost platit ? Eu trebuia sa ii platesc din suma primita sau CURS trebuia sa retina acei 5,5 % din 238lei ?
Webinar: Fiscalitate și digitalizare în 2025. Ce știm și ce urmează?
ACCA, cea mai mare asociație internațională în domeniul financiar-contabil, vă invită să participați la un eveniment gratuit destinat profesioniștilor care doresc să afle cele mai recente noutăți legate de sistemul fiscal din România.
În cadrul webinarului, care va avea loc pe 26 februarie la ora 10:00, Delia Cataramă, Tax Partner Viboal FindEx, va aborda principalele modificări fiscale aplicabile în 2025 companiilor, cu focus pe impactul asupra profitabilității și cash-flow-ului acestora.