avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 434 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... refuz divort
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

refuz divort

buna tuturor. sunt casatorita de un an si jumatate si ca in orice casnicie am avut diverse certuri cu sotul meu...de doua zile el a parasit apartamentul inchiriat in care locuim, fara un motiv anume si fara sa mai raspunda la telefon.Stiu ca intentia lui e sa depunem cerere de divort,dar eu am refuzat. intrebarea mea este daca se poate pronunta divortul fara acordul meu, el neavand motive intemeiate, din pct meu de vedere?
Cel mai recent răspuns: CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT , Avocat 22:43, 11 Ianuarie 2015
Daca o sa puteti dovedi ca relatiile de familie nu sunt iremediabil deteriorate si casatoria poate continu, iar el nu va putea dovedi contrariul atunci actiunea lui ar putea fi respinsa ... insa ... ar trebui sa discutati voi pe aceasta tema ... pentru ca e putin probabil ca o relatie fortata sa dainuiasca in timp.
multumesc
daca sotul doreste sa divorteze va divorta,este suficient sa fie audiati martori care sa sustina ca relatiile de fam au fost deteriorate.Este bine sa aveti o discutie,sa incercati sa divortati amiabil daca continuarea mariajului nu mai este posibila.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Caz ciudat - casatorie donna_ donna_ Caz ciudat: eu si sotul meu - casatoriti de 2 ani.Ambii aflati la a doua casatorie. Locuim in apartamentul lui proprietate personala, dobandit inaintea ... (vezi toată discuția)
Divort fara acordul unuia dintre soti cathyis cathyis Buna ziua. Sunt casatorita de 10 ani,dar noi locuim impreuna de 15 ani, in urma mariajului au rezultat 2 copiii cu varste de 8 si 4 ani. Cu putin timp in urma ... (vezi toată discuția)
Violenta psihologica in familiile cu copii divers7 divers7 Sint casatorit de mai bine de 10 ani si avem doi copii. Eu am fost o perioada de 3 ani plecat din tara la munca legal si de atunci replatia intre noi s-a ... (vezi toată discuția)