Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →
In primul rand imi cer scuze...sunt o persoana incepatoare in tainele calculatorului, mi-am facut in graba contul pentru a ma lamuri cu situatia destul de tensionata din societatea unde lucrez.
In al doilea rand va multumesc pentru faptul ca mi-ati raspuns. Si ca sa nu mai bombardez forumul cu mai multe intrebari incerc sa dezvolt putin puctul 4:
- ]ce lege guverneaza obligativitatea inmanarii fluturasului de salariu privind realizarile in luna respectiva? pentru ca de circa 3 ani de zile nu primim fluturasi pe realizari , iar realizarile salariale au fluctuatii nefiresti fiind in multe cazuri sub 100% realizar
Mentionez ca :
1.salariul este pe card
2.niciodata nu am semnat eu sau ceilalti salariati ai societatii un stat de plata si nu mi s-a adus la cunostinta realizarile salariale(impozite , opriri, sporuri)
3.salariul variaza intre 80% si 100% fata de salariul negociat
4. in conditia in care si bancomatul nu ti tipareste din terte motive chitanta cum mai poti sa-ti urmaresti banii
Acuma vin si va intreb care este temeiul legal de a intra in legalitate cu rezolvarea acestei probleme ? ce demersuri trebuie sa intreprindem si ce legi trebuie sa respectam?
Mentinonez faptul ca toate intrebarile scrise de mine sunt adevarate in proportie de 100%
Va multumesc frumos ca mi-ati raspuns