avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 474 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... anulare declaratie prin schimbarea partilor
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

anulare declaratie prin schimbarea partilor

Buna ziua,
In urma cu un an am cumparat un teren pt constructii. Peste teren trece teava de gaze a vecinului. In momentul cumpararii, fostul proprietar a conditionat vanzarea de o declaratie prin care ma oblig sa-i mentin vecinului teava pe terenul meu in pozitia actuala si, dc imi voi face casa si congaz imi aproba racordarea din conducta proprietatea vecinului, sa ii platesc acestuia jumatate din cheltuielile cu racordarea. Stiind ca vecinul urmeaza si el sa vanda, am dat aceasta declaratie. Acum, dupa ce vecinul a vandut, aceasta declaratie mai este valabila? sunt in continuare obligat sa tin pe teren conducta aceea de gaze? Ma gandesc ca din moment ce eu declar ca ii permit ceva lui X, cand acesta ii vinde lui Y, declaratia nu mai este valabila. Spuneti-mi va rog cum este adevarat si dc as putea sa anulez declaratia in vreun fel, precizand inca o data ca s-a schimbat proprietarul , implicit partile implicate in declaratie.
Va multumesc

Alte discuții în legătură

Racordare congaz andral andral Va rog sa ma ajutati in rezolvarea unei probleme. In urma cu doi ani,in orasul nostru s-au bagat gaze. Avand in vedera ca magistrala de gaz nu trecea si pe ... (vezi toată discuția)
Racordare la teava de gaz a unui vecin moft moft Exista situatia urmatoare. Doresc sa ma racordez la conducta de gaz a unui vecin de la un etaj superior (este vb de coloana magistrala care traverseaza ... (vezi toată discuția)
Centrala gaz nereis nereis Buna ziua, Locuiesc la bloc iar familia mea si alte doua familii am ramas singuri pe scara legati la reteaua clasica de termoficare celelalte 11 apartamante ... (vezi toată discuția)