In baza art.87 al. 5 din OUG nr. 195/2002 rep. cu aplic. art. 320 indice 1 C.pr.pen. condamn pe inculpatul ( X ) la pedeapsa de 1 an si 4 luni inchisoare .
In baza art.71 alin. 1 Cod penal si art.3 din Protocolul 1 aditional CEDO, interzice inculpatului drepturile prevazute de art.64 lit.a teza a II a si lit.b Cod penal.
In baza art.81 C.p., suspenda conditionat executarea pedepsei principale pe un termen de incercare de 3 ani si 4 luni, conform art.82 C.p.
In baza art. 359 Cod procedura penala , atrage atentia inculpatului asupra dispozitiilor art.83 Cod penal , a caror nerespectare are drept urmare revocarea suspendarii conditionate a executarii pedepsei.
In baza art. 71 alin. 5 Cod penal, dispune suspendarea pedepselor accesorii pe durata suspendarii conditionate a executarii pedepsei inchisorii.
Întrebarea mea este dupa cat timp pot sustine examenul pentru redobândirea permisului auto?
Multumesc pt rasuns si pentru promptitudinea si rapiditatea cu care mi-ati raspuns .
Deoarece am crezut ca pot obtine o pedeapsa mai mica am facut recurs .
In data de 24 oct. 2013 instanta a respins recursul , ca nefundat .
In baza raspunsului primit de la dumneavoastra începând cu data de 4 noembrie 2014 pot incepe întocmirea dosarului pentru examenul auto .
Ce pasi trebuie urmati pentru întocmirea acestui dosar sau ce acte sunt necesare in plus fata de cele normale ?
Recuperare permis
tudoradi73
in 2011 am lovit un taxi baut fiind.alcoolemie 0,67 la fiola.am ajuns la judecata,condamnarea fiind urmatoarea:Solutia pe scurt: În temeiul art. 87 alin. 1 ... (vezi toată discuția)