Sunt presedinte de filiala(asociatia mama are doar 2 filiale si nu este acreditata inca),acreditata de 3 ani, prestand servicii ptr.pers.cu dizabilitati;atat membrii fondatori cat si cei care au aderat dupa, se doreste ca filiala sa treaca la denumirea de asociatie, modificand statutul actual conform UE. In curand vor fi alegeri generale in filiala.Multumesc mult.
Am obtinut rezervarea cu noua denumire, noul statut e gata, are 9 pagini, pe 29 aug.va fi adunarea generala.
Intrebare: - statutul nou, pr.verbal de la ad.generala vor fi legalizate a cate 3 exemplare fiecare?
Va multumesc mult
Am omis treaba cu acordul asociatiei mama...: va rog sa-mi spuneti daca exista un document tip sau pur si simplu, asociatia mama elibereaza un document parafat unde se specifica,acordul ei ca filiala poate sa se transforme in asociatie independenta. Multumesc.
Se poate elibera un simplu act prin care se specifica ca este de acord ca fiiliala sa devina o asociatie independenta.
in practica se depun , mai multe exemplare de pe statut si actul constitutiv legalizate .... 5-6 exemplare. Legea nu prevede numarul lor cand se depune cererea de inscriere in Registrul asociatiilor si fundatiilor.
Filiala ong
merutium
Pasii pentru infiintarea unor filiale coincid cu cei ai infiintarii unui ONG? Adica include si rezervarea unei denumiri in prealabil?
Este posibil ca sa ... (vezi toată discuția)
Infiintare fundatie
un_kopill
Buna!
ma poate ajuta cineva cu un model de act constitutiv pt o fundatie si un statut? deasemenea, rezervarea de denumire se face in bucuresti si pt viitoarea ... (vezi toată discuția)