avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 341 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Suspendare permis pentru neacordare prioritate
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Suspendare permis pentru neacordare prioritate

buna seara! Am si eu o problema in care am o nelămurire. De 4 zile am rămas fără permis intr-o intersecție in care domnii polițai spun ca nu am acordat prioritate de trecere unui autoturism. Sincer spun ca in acea intersecție nu era aproape nici o mașina, iar eu am considerat ca am timp sa ma bag. I-am văzut parcati in fata mea, nu făceam arogante de fata cu ei, iar dacă nu era timp nu ma băgam in intersecție ..Au oprit acea mașina la care ei spun ca nu am acordat prioritate si au luat datele martorului, a semnat martorul procesul in alb, iar apoi am rămas noi la discuții , acte, etc. Le-am cerut probe video, pentru ca ei așa au spus ca am fost si filmat ... Nu au vrut sa îmi arate probe video "ca se interpretează dacă merg la mașina lor" așa au susținut .. La sfârșit după ce mi-au întocmit procesul verbal am scris la rubrica mențiuni ca "nu este adevărat cele menționate mai sus". Pe procesul verbal am văzut după ce am plecat de la locul faptei câteva chestii care sunt greșite: 1- pe proces nu au specificat ca am fost filmat (99% nu m-au filmat pentru ca nu aveau radar pe mașina si era logan nu MCV), 2- numărul mașinii la care ei au spus ca nu am acordat prioritate L-au greșit (100%) pentru ca martorul ce la oprit avea alt număr la mașina decât cel scris pe procesul verbal , 3 - alta chestie ...pe procesul verbal nu au specificat in ce intersecție nu am acordat prioritate.. Au spus doar numele bulevardului, el Având aproximativ 1 km. In mașina cu mine mai erau 2 persoane care pot susține ce am spus si eu.
Am plătit si amenda de 195 lei jumătate din 390.
Am vreo șansa in instanța dacă fac contestație? Va multumesc
Ultima modificare: Duminică, 11 Ianuarie 2015
ContSters341372, utilizator
Cel mai recent răspuns: CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT , Avocat 23:54, 11 Ianuarie 2015
Conteaza mai putin sansele ceea ce conteaza este faptul ca facand contestatie puteti circula pana la solutionarea acesteia.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contestatie pv circulatie victor ursutiu victor ursutiu Mi-a fost retinut permisul pe motiv ca nu am acordat prioritate unui pieton, pe trecere marcata pe un bulevard cu 3 benzi de circulatie pe sens despartite de ... (vezi toată discuția)
Va rog ajutati-ma. am ramas fara permis. bancuadrian bancuadrian Buna seara tuturor, Faptele sunt urmatoarele, veneam dinspre victoriei spre piata domenii, pe bd-ul Mihalache, cand un echipaj de politie apare in spatele ... (vezi toată discuția)
Permis retinut pentru neacordare de prioritate John_2105 John_2105 Mi-a fost retinut permisul pentru 30 zile,motiv neacordare de prioritate pieton la trecere semaforizata. Politistul spune ca nu am dat prioritate pietonului ... (vezi toată discuția)