avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 945 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Reglementare call center
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Reglementare call center

Buna ziua,
Va rog sa am ajutati cu legislatia privind serviciul de call center. Exista reglementari in acest sens? Sunt scutiti de impozit sau beneficiaza de anumite reduceri la impozit?
Multumesc!
Ultima modificare: Luni, 12 Ianuarie 2015
salex10, utilizator
Cel mai recent răspuns: carmen01011958 , moderator 18:24, 15 Ianuarie 2015
Daca serviciile pe care le veti desfasura nu constau doar in transmiterea verbala a unor informatii catre beneficiari ci vor fi servicii de comunicatii electronice(adica vreti sa furnizati servicii de transmisie de date), aveti obligatia de a obtine autorizarea ANCOM.
Aici gasiti tot ce va intereseaza:
[ link extern ]
Legislatia:
[ link extern ]
Proceduri de autorizare:
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, recent am vazut o decizie sau un ordin prin care pfa/ii ... Curios26 Curios26 Buna ziua, recent am vazut o decizie sau un ordin prin care pfa/II trebuiesc considerate ca si consumatori la reclamatii pentru ancp. Ma poate ajuta cineva ... (vezi toată discuția)
Servicii comunicaþii electronice mike78 mike78 Un furnizor de televiziune prin cablu este asimilat din punct de vedere juridic un furnizor de comunicatii electronice?; (vezi toată discuția)
Centrala telefonica digitala - solutie moderna pentru gestionare apeluri cabinete avocati beia beia BEIA CONSULT INTERNATIONAL - SIEMENS SYSTEM PARTNER - Solutii in comunicatii Companie de consultanta si servicii in domeniul telecomunicatiilor, activa pe ... (vezi toată discuția)