avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 916 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitatea bugetară şi a ... Articol bugetar constructie cabina de paza
Discuție deschisă în Contabilitatea bugetară şi a serviciilor externalizate

Articol bugetar constructie cabina de paza

Buna ziua,

liceul meu intentioneaza ca in anul 2015 sa construiasca o cabina de paza pentru paznici. In ce articol bugetar trebuie sa trec cabina ? Poate cineva, va rog, sa ma ajute?
Cel mai recent răspuns: carmen01011958 , moderator 12:05, 15 Ianuarie 2015
In cheltuieli de capital - active nefinanciare - active fixe - constructii: 71.01.01

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Legal sau ilegal Simona_80 Simona_80 Buna ziua, Salariatul este agent de paza la o institutie bugetara. Conform restructurarilor din ultima vreme din sectorul bugetar, care il vor afecta, i se ... (vezi toată discuția)
Post paznic Popescu Lorena Popescu Lorena pentru angajarea in functia de paznic atat timp de noapte cat si zi ce trebuie facut? anuntata politia ? exista cerinte deosebite ptr asta (vezi toată discuția)
Refuzul incadrarii pe post dupa terminare cursuri de specialitate zott zott Buna ziua , acum 6 ani m-am angajat ca pompier - paznic la o institutie bugetara , ulterior am fost trimis la specializare ca si agent paza de catre acea ... (vezi toată discuția)