avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 906 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... PFA si D600-contributia la fondul de pensii
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

PFA si D600-contributia la fondul de pensii

Buna ziua,

Am un PFA pe traduceri si am o intrebare legata de depunerea declaratiei 600 si plata contributiei la fondul de pensii: la un venit net ANUAL de 600-700 lei (la ANAF am optat pentru calcularea venitului in sistem real) cum ar trebui sa procedez in legatura cu D600? Inteleg ca lunar ar trebui platita la pensii suma de 230 lei, ceea ce ar insemna la sfarsitul anului o suma care depaseste cu mult incasarile realizate. Mentionez ca nu am alte venituri.

Multumesc.
Ultima modificare: Luni, 12 Ianuarie 2015
Jazmin, utilizator

Alte discuții în legătură

Pfa - contributii obligatorii la sistemul public de pensii Irimia_Vali Irimia_Vali Buna seara, Am urmatoarea dilema...ca PFA trebuie sa platesc contributii la sistemul public de pensii, daca ma aflu sub baremul impus in codul ... (vezi toată discuția)
Pfa - declaratii obligatorii (sau nu) Tessy Tessy Buna ziua, Am solicitat azi de la ANAF niste informatii cu privire la ce declaratii trebuie sa depuna un PFA, neplatitor de TVA, in sistem real si mi s-a ... (vezi toată discuția)
Declaratii anaf pentru pfa BogdanEnache BogdanEnache Buna ziua! Saptamana aceasta am infiintat un PFA si am trecut si pe la ANAF pentru a depune declaratiile necesare. Acolo mi s-a spus ca daca doar ce am ... (vezi toată discuția)