avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 511 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Incetare contract de munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Incetare contract de munca

Buna ziua

In luna decembrie 2014 mi-am depus dosarul de pensie anticipata partial.
Incepand cu luna ianuarie 2015 vreau sa-mi incetez contractul de munca la firma la care lucrez.
Intrebare?
Pot sa-mi incetez contractul de munca inainte de primirea deciziei de pensionare partial anticipate?
Multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 14:19, 12 Ianuarie 2015
Da, puteti inceta c.i.m. inainte de a primi decizia de pensionare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensionare anticipata croi croi Am 31 de ani vechime dintre care 13 ani gr II.Sunt nascuta in 27 ianuarie 1958.Cand pot iesi la pensie anticipat, ce penalizare voi avea . (vezi toată discuția)
Data iesire la pensie perlutza perlutza Buna ziua, Conform noii modificari a legii pensiilor prin marirea varstei de pensionare pentru femei, va rog sa imi spuneti cand se poate pensiona ... (vezi toată discuția)
Cand primesc prima pensie Dandumio Dandumio In data de 21 decembrie 2014 am primit de la comisie incadrarea in gr.I pensie invaliditate.Incetarea raporturilor de munca a inceput cu 31 decembrie 2014. ... (vezi toată discuția)