avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 773 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Confirmarea autenticitatii unui Certificat de ...
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Confirmarea autenticitatii unui Certificat de Revolutionar de catre SSPR

Buna ziua,

As dori sa va prezint cat mai pe scurt problema , dar probabil nu voi reusi pt ca este complicata : tatal meu este revolutionar , certificatul a fost preschimbat in februarie 2014 ( in urma unei audiente si a unor verificari ) , am depus dosarul la Casa de Pensii Buzau , in vederea acordarii drepturilor banesti retroactiv. Dosarul a stat in lucru circa 9 luni , fara sa avem nici un raspuns din partea dansilor. Ne-am adresat SSPR-ului si Domnul Secretar de Stat ne-a eliberat o adeverinta prin care se cerea Casei de Pensii punerea in plata a tatalui meu. Ne-am intors la Buzau , s-a emis decizia de plata in noiembrie 2014 , deci plata efectiva ar fi trebuit facuta in decembrie, dar ne-au comunicat ca mai au nevoie de o confirmare din partea SSPR in ceea ce priveste autenticitatea Certificatului de Revolutionar , deoarece adeverinta data de domnul Sanda pt punerea in plata nu valoreaza nimic. Din 17 noiembrie cand au primit cererea pt confirmarea autenticitatii cei de la SSPR nu reusesc sa ne spuna decat ca dosarul este in lucru , asta in conditiile in care am insistat f mult sa fie gata in termenul legal de 30 de zile pt a putea intra beneficia de plata din luna decembrie , am fost asigurati ca va fi gata in cel mult 30 de zile ,ceea ce bineinteles nu s-a intamplat.Am revenit la dansii de nenumarate ori atat fizic cat si telefonic , ne spun ca nu verificarea dosarului dureaza ( ciudat lucru , faptul ca a fost eliberata acea adeverinta prin care s-a dispus punerea in plata - si de aici , pararea mea , se subintelegea ca certificatul este autentic , altfel nimeni nu ar fi dispus punerea in plata cu un certificat fals ).
Intrebarea mea este daca am vreo solutie legala prin care sa pot "obliga" SSPR-ul sa emita confirmarea certificatului ?

Va multumes frumos si o zi buna va doresc!

Alte discuții în legătură

Plangere vatamare ralstefan01 ralstefan01 Buna ziua, In noimebrie 2009 s-a intamplat un incident cu soacra mea pe baza caruia s-a facut plangere prin decembrie impotriva mea.Am fost chemata prin ... (vezi toată discuția)
Cum aflu starea unei contestatii ?? contestatar contestatar saptamana trecuta am fost la bz sa depun o contestatie pentru o amenda de circulatie;din pacate programul cu publicul era de la 9 la 12,iar la sfatul unei ... (vezi toată discuția)
Certificat de revolutionar lazarica18 lazarica18 Care sunt actele necesare obtinerii unui certificat de revolutionar? Si daca se mai pot depune? (vezi toată discuția)