avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1218 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Achitare card Euroline
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Achitare card Euroline

am avut un card euroline in urma cu cativa ani la care am ramas cu o datorie de 600 ron acum figurez la biroul de credit eu vreau sa achit datoria unde trebuie sa ma adresez ca sa achit aceasta datorie?daca achit mai figurez in baza de date de la biroul de credit?va multumesc
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 18:54, 14 Ianuarie 2015
Da, dupa achitare, mai ramaneti in baza de date 4 ani.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Birou de credit tatae1985 tatae1985 as dori sa stiu daca exista o cale sa pot sa nu mai figurez in biroul de credit?am cumparat o masina de spalat de la o firma am achitat suma integrala si dupa ... (vezi toată discuția)
Informatii stergere din biroul de credit RamonaDP RamonaDP Buna seara! Astazi am facut o vizita la o banca impreuna cu sotul ptr a aplica ptr un credit de nevoi personale. Mi s-a spus ca sunt in banca de credite ptr ... (vezi toată discuția)
Card euroline laurentiu32 laurentiu32 In 2005 am cumparat cateva produse electronice in valoare de 1300 ron, prin intermediul cardului Euroline, in 24 de rate.In anul 2008, dupa ce platisem in jur ... (vezi toată discuția)