avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 927 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Birou de credit
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Birou de credit

as dori sa stiu daca exista o cale sa pot sa nu mai figurez in biroul de credit?am cumparat o masina de spalat de la o firma am achitat suma integrala si dupa 6 luni am mai avut inca 3600 ron de plata i-am platit si pe acestia dar am ramas in biroul de credit ,i-am dat si in judecata dar avocatul meu s-a prezentat la proces si am pierdut
se mai poate face ceva
va multumesc
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 11:17, 26 Februarie 2014
Depuneti cerere la creditor, daca vor dori va scot, daca nu, ramaneti acolo 4 ani.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Achitare card euroline beel beel am avut un card euroline in urma cu cativa ani la care am ramas cu o datorie de 600 ron acum figurez la biroul de credit eu vreau sa achit datoria unde trebuie ... (vezi toată discuția)
asigurari - urgent !!! Lennoxx Lennoxx Buna seara, Am o mare problema careia nu stiu cum sa ii fac fata. In 2006 am contractat 2 credite BCR, pe unul l-am achitat integral fara probleme, la altul ... (vezi toată discuția)
Executare silita- cerere pt incuviintare depusa la mai multe judecatorii MihaelaZburatura MihaelaZburatura Buna ziua, As dori sa va adresez o intrebare. In 2010 am cerut un credit de la o banca. Acesta mi s-a acordat, am platit o perioada de cateva luni ratele ... (vezi toată discuția)