avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1073 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Asigurari - URGENT !!!
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Asigurari - URGENT !!!

Buna seara,

Am o mare problema careia nu stiu cum sa ii fac fata. In 2006 am contractat 2 credite BCR, pe unul l-am achitat integral fara probleme, la altul am avut probleme in a-l plati. A ramas o suma restanta de 3600 RON, iar azi am primit notificare de la BCR asigurari sa platesc suma in maxim 15 zile pentru ca altfel voi fi dat in instanta. Mentionez ca nu am nici un bun imobil sau mobil pe numele meu, care ar putea fi urmarea daca nu platesc? In instanta la fel nu as putea suporta cheltuielile. Pot intra in ceea ce se numeste risc bancar ?
Cel mai recent răspuns: laura_75 , utilizator 13:13, 29 Iulie 2009
Ati facut credit ,iar acesta trebuie platit pentru ca banca nu are cum sa isi recupereze banii . Puteti plati suma si in timpul procesului, sau puteti cere un termen pentru solutionarea pe cale amiabila a litigiului.
buna ziua.am si eu o rugaminte daca poate cineva sa-mi dea niste informatii.am 2 credite la bcr iar din motive financiare am ramas in urma cu cateva rate.banca a vandut creditele la o firma recuperatoare iar aceasta mi-a trimis de plata toata suma care mai este desi creditele expira in 20015.aceste credite sunt de nevoi personale iar in contract la garantarea creditului scrie c a am garantat cu veniturile realizate.daca nu reusesc sa fac o intelegere cu firma de recuperare la ce se poate ajunge?va multumesc si va rog daca se poate raspuns cat mai repede

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Va rog urgent-!!!!!!!!!!!! laura_75 laura_75 cred ca am gresit si am postat mesajul in alta parte .buna ziua am si eu o problema .am avut 2 credite la bcr care acum au fost vandute la o firma de ... (vezi toată discuția)
Credit de nevoi personale pelicanu70 pelicanu70 am luat un credit de nevoi personale in anul2007.titular de credit mama,coplatitori tata si sora mea.asigurarea de viata a fost facuta pe soram-ea pt ca asa ... (vezi toată discuția)
Neplata ratelor la un imprumut de nevoi personale constanti constanti Din pacate, datorita anumitor probleme legate de salarizare ( neplata salariului timp de 3 luni de zile ) am ramas in urma cu plata a 3 rate la un imprumut de ... (vezi toată discuția)