avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 651 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... neplata ratelor la un imprumut de nevoi personale
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

neplata ratelor la un imprumut de nevoi personale

Din pacate, datorita anumitor probleme legate de salarizare ( neplata salariului timp de 3 luni de zile ) am ramas in urma cu plata a 3 rate la un imprumut de nevoi personale, la banca BCR. De ceva timp, tot primesc telefoane de la o firma de recuperare EOS- KSI in legatura cu acest subiect. Am explicat domnilor ca nu am puterea sa platesc o suma la care sau adaugat atit de multe dobinzi, si ca tot ceea ce pot la acest moment dat, este sa acopar cel putin75% din suma de plata lunara.
Ce raspuns am primit este ca, daca nu-mi platesc datoriile, o sa fiu dat in judecata si imi vor lua casa?!? Este posibil asa ceva? Ce as putea sa fac in aceasta situatie, pentru ca eu am inceput de vreo 4 luni sa platesc lunar o suma care echivaleaza cu 70-75% din suma care trebuie platita lunar?
Cel mai recent răspuns: new_2009 , utilizator 17:11, 10 Noiembrie 2009
platiti cat puteti lunar. faceti cerere pt rescadentare a creditului
verificati modul de calclul al dobanzilor ... pt ca bcr nu prea respecta contractul (am intalnit multe situatii in care "softul" "greseste" si ia banii in plus la oameni, daca este situatie similara va adresati protectiei consumatorului

aveti ipoteca pt credit? in caz contrar pot doar sa va faca poprire pe salariu deocamdata

nu aveti ce discuta cu firma de recuperare, mergeti la banca si insistati sa rezolvati problema:">

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Card credit claudiu20092 claudiu20092 Am un card de credit la BCR si nu am mai paltit suma minima de plata de 5 luni, Acuma m-am angajat din nou Am primit hartie de la firma de recuperare EOS ... (vezi toată discuția)
Restante la credit aly_ioana aly_ioana In martie 2008 am contractat un credit de 26.500 lei de la BCR ,pe 10 ani,cu o rata lunara de 520 si care e in crestere,deoarece dobanda este administrata de ... (vezi toată discuția)
Ce inseamna "a prescrie o datorie"? d5b d5b Buna,numele meu este Dan ,am un credit la BCR de vreo 2 ani si jumatate,am platit la timp vreo 9 luni dupa care nu am mai reusit sa le platesc rata lunara.Ieri ... (vezi toată discuția)