avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 968 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... restante la credit
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

restante la credit

In martie 2008 am contractat un credit de 26.500 lei de la BCR ,pe 10 ani,cu o rata lunara de 520 si care e in crestere,deoarece dobanda este administrata de banca,in baza unui contract in care eu,impreuna cu parintii mei,pensionari,suntem coplatitori .Imprumutul a fost asigurat prin asigurarea mea de viata ,care mi-a fost facuta de catre BCR ASIGURARI si la care platesc lunar,in cadrul aceluiasi imprumut 70 lei.
In toata aceasta perioada nu am putut plati trei rate,la care s-a adaugat dobanda,si,cu toate ca platim in continuare,lunar,creditul,prin rata lunara stabilita,am fost luati in evidenta de catre EOS KSI ,doar pentru ca avem trei rate lunare neachitate,in cuantum de 2000 lei.
Ce ni se poate intampla?BCR refuza reesalonarea creditului.
Cel mai recent răspuns: Roxana alina Stancu , Avocat 11:54, 23 Noiembrie 2009
Inseamna ca au cesionat creant la EOS KSI...si cu acestia trebuie sa negiciati..insa cestia vor incerca recuperarea debitul pe orice cale cu rapiditate, chiar si asupra casei...
se va proceda la efectuarea executarii silite a bunurilor mobile /imobile ce le detineti in proprietate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Credit asigurat prin asigurare de viata aly_ioana aly_ioana In martie 2008 am contractat un credit de 26.500 lei de la BCR ,pe 10 ani,cu o rata lunara de 520 si care e in crestere,deoarece dobanda este administrata ... (vezi toată discuția)
Proces cu firma de recuparari creante mariusgrigoriu mariusgrigoriu buna. am luat un credit de la BRD in 2005 de vreo 4500E. am platit doar o parte, BRD a cesionat contractul catre EOS KSi care ma tot suna si ma ameninta de ... (vezi toată discuția)
Cerere reesalonare rate banca Bianca C. Bianca C. Buna seara,daca nu deranjez as dori un raspuns de specialitate in urmatoarea problema: in data de 17.11.2009 am depus o cerere la BCR pentru a-mi reesalona ... (vezi toată discuția)