Buna,numele meu este Dan ,am un credit la BCR de vreo 2 ani si jumatate,am platit la timp vreo 9 luni dupa care nu am mai reusit sa le platesc rata lunara.Ieri am primit pe adresa de acasa de pe buletin instiintare cum ca mi-a fost transferata datoria catre eos-ksi,urmand sa le platesc lor datoria . Creditul luat de la bcr e 3.500 ron,iar in ultima instiintare de plata trimisa de bcr aveam de platit 2.300 de lei,cu penalizari .....Eu nu am absolut nici o proprietate pe numele meu,nu am nici cum sa le mai platesc acum. Ce inseamna sau ce e o "datorie prescrisa"?Ma pot obliga sub vreo forma sa le platesc,cei de la eos? Ce ma sfatuiti sa fac??
Eos-ksi este o firma de recuperare creante care a preluat creditul dv de la BCR. In felul acesta datoria dv catre BCR s-a prescis dar in schimb prin transferul ei catre eos-ksi a crescut ca valoare. Nu sunteti intr-o situatie deloc fericita pt ca nimeni nu va poate ierta de datoriile pe care vi le-ati creat singur. Este bine sa luati legatura cu aceasta firma de recuperare pt a negocia modalitatea de stingere a datoriei.
Ma gandesc sa contactez firma de recuperare,insa nu stiu cum as putea sa ajung cu ei la o intelegere si imi este frica sa negociez eu cu ei,nu imi pot permite un avocat...In plus nu vreau nici sa imi creasca datoria si sa nu mai reusesc sa o platesc.
Rog frumos participantii la aceasta discutie sa stearga denumirea societatilor implicate in discutie.
Conform Regulamentului de postare, in acest forum, se discuta ideea si nu persoana fizica/juridica.
Card credit
claudiu20092
Am un card de credit la BCR si nu am mai paltit suma minima de plata de 5 luni,
Acuma m-am angajat din nou
Am primit hartie de la firma de recuperare EOS ... (vezi toată discuția)