avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 991 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Mostenire
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Mostenire

Am si eu urmatoarea problema : Bunica mea a decedat acum cateva luni, ea detinea mai multe terenuri. Noi suntem 3 frati, unul din ceilalti 2 a facut acte de vanzare cumparare cu bunica in varsta de 95 de ani a platit restul de mostenitori ( copii, nepotii ) cu sume imfime si a strans semnaturi ca renunta la mostenire acum detine majoritatea terenurilor , au mai ramas 3 pe numele bunicii. Intrebarea mea este : Eu mai am dreptul la ceva? Mai am vreo sansa? Ce trebuie sa fac mai departe? si care este ordinea succesiunii avand in vedere restul mostenitorilor: O fiica, nepoti etc. Mentionez ca nu am semnat nimic , nici nu am primit nimic la vremea respectiva.

Alte discuții în legătură

Mostenire nepot quintuss quintuss Decedat bunic,se zice ca s-a facut succesiunea la timpu respectiv,nu sunt sigur.Dupa o perioada,in timp ce bunica era in vaita s-a facut un act ... (vezi toată discuția)
Moștenire după bunica Isthrt Isthrt Buna ziua. As dori sa imi dați un raspuns, dacă se poate, la următoarea situație : tatăl meu a decedat de doua săptămîni si momentan dezbatem ... (vezi toată discuția)
Cum sa procedez? alinjancsi alinjancsi as avea si eu o intrebare!in urma cu 9 luni a decedat bunica mea,in urma careia au ramas un apartament si cateva terenuri...de asemena,si mama a decedat acum 1 ... (vezi toată discuția)