avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 606 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale In legatura cu fiscalul auto ANAF
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

In legatura cu fiscalul auto ANAF

Buna, am cumparat o masina de la un intermediar destul de ieftina, totul in regula pana aici. Doar ca, cand am cumparat-o intermediarul a spus ca imi ofera fiscalul (era sambata cand am cumparat-o si a zis ca il scoate luni de la primarie, si il trimite prin curier) doar ca azi l-am sunat ( azi find luni, eu am sunat sa vad daca il trimite) si a zis ca mai dureaza 2-3 zile ca persoana care detine masina are ceva datori la primarie si pana nu le plateste nu il poate scoate. Precizez ca eu sunt al 4-5 lea proprietar si el care trebuie sa scoata discalul este penultima persoana, eu fiind ultimul proprietar cu contract de vanzare-cumparare, eu fiind cumparatorul, iar in talon si pe asigurare este primul proprietar ia de la aceasta persoana in dosar am gasit fiscalul respectivei (prima persoana) doar ca este expirat in iulie 2014, am si dovada anaf ca taxa a fost platita si nerecuperata doar ca este putin c-am veche. As vrea sa stiu daca pot merge cu fiscalul primei persoane la primarie si sa o pun pe mine, sa o pot imatricula si sa platesc impozitele. Si o ultima intrebare, ar putea fi posibil ca ultima persoana de la care am cumparat masina sa mi-o ia inapoi sau sa o declare furata, sau sa o radieze. Persoana pare de treaba. Astept parerea/sfaturile voastre. Va multumesc frumos
Cel mai recent răspuns: carmen01011958 , moderator 12:04, 13 Ianuarie 2015
Va trebuie neaparat certificatul de atestare fiscala de la ultimul proporietar inscris in cartea de identitate a masinii pentru inmatricularea pe numele dvs si declararea la primarie.
Daca ati incheiat contract de vanzare-cumparare, fostul proprietar nu poate s-o declare furata si nici s-o radieze.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Escrocherii pe olx Annaaa123 Annaaa123 Buna ziua. Am cumparat acum aproximativ o luna un autoturism de pe OLX. Dupa ce ne-am inteles la pret(m-am deplasat la Pascani), am facut un contract la mana ... (vezi toată discuția)
Inmatriculare auto Edy1990 Edy1990 Buna ziua.Am si eu o problema.vreau sa inscriu masina dar am certificatul fiscal expirat din 2015.am cumparat masina de la o persoana intermediara persoana ... (vezi toată discuția)
Masina luata de la intermediar Bogdan97 Bogdan97 Salut. Am cumparat o masina de la un intermediar acum vreo 2 luni , eu nestiind ce va urma...Dar sa trec la subiectul principal... Intermediarul nu era ... (vezi toată discuția)