Va rog frumos ajutatima de ce acte am nevoie pentru ca sa pot beneficia de asisitenta medicala in Ungaria.Am o pensie de invaliditate gradul 3,pe care o primesc din Romania,pina in anul 2012 luna decembrie am fost asigurata in ungaria,pina mi sa aprobat pensia de boala din Romania,si din 2013 luna ianuarie nu mai am asigurare,de atunci incerc sa rezolv sa obtin acest formular.Sunt stabilita in Ungaria am dubla cetatenie dar aici suntem stabiliti.De ce mi se cere o data buletin se identitate valabil romanesc s-au mi se spune ca am pasaportu expirat.Sunt bolnava aici merg la doctor de ce nu vor sa ma ajute ,stici de doi ani ne invirtim intr-un cerc din care as vrea sa ies.De ce acte am nevoie ca sa fiu asigurata ca eu in Romania nu merg la doctor.Apartin de jud Hunedoara. Va mutumesc si sper ca imi dati un raspuns favorabil
In locul formularului E121 se elibereaza formularul S1.
Formularul S1 se elibereaza la cererea solicitantului de catre Casa judeteana de Asigurari de Sanatate din Romania pentru ca acesta, impreuna cu membrii familiei sale sa beneficieze de prestatiile in natura de asigurare de boala sau maternitate in tarile membre UE .
Beneficiar al acestui formular poate fi un lucrator, un somer sau un student . Acestia trebuie sa depuna la sediul CAS, o serie de documente, cum ar fi : copie de pe cartea de identitate sau de pe certificatul de nastere; dovada resedintei in statul membru UE .
Acestea sunt documentele pe care le solicita , insa dvs aveti posibilitatea sa intrebati la Casa de Asigurari de Sanatate sa va spuna exact care sunt documentele solicitate pentru situatia dvs.
Formular s1
Adam05
Buna ziua !
Rugamintea mea este sa ma ajutati cu un sfat deoarece nu stiu ce pasi sa urmez pentru a avea acest formular S1 pentru stabilirea in Suedia.M-am ... (vezi toată discuția)
Formularul e 109
costin alina
Eu si familia mea(sot si copil) urmeaza sa locuim intr-o tara din UE iar pentru a ne inregistra in acest stat acestia au cerut unul din formularele europene ... (vezi toată discuția)