Am urmatoarele probleme:
Pfa neplatitor de tva, vinde cu amanuntul produsul X insa la baterea bonului fiscal introduce in mod gresit codul de produs (in loc de 424 bate 444) dar introduce pretul corect. (produsul Y cu cod 444 are un pret mai mare); nu sesizeaza acest lucru decat dupa o luna, cu ocazia efectuarii inventarului.
S-au vandut doua produse asemanatoare (bureti de baie) care au acelasi pret dar coduri diferite; din eroare s-a batut pe casa 2 x codul unuia dintre cele doua produse, considerand in mod eronat ca cele doua produse ar fi avut acelasi cod; din nou, sesizarea a intervenit la distanta timp, tot cu ocazia efectuarii inventarului unde pt unul din produse stocul este -1 iar pentru celalalt este 1 desi ar fi trebuit sa fie zero pentru amandoua.
Ce acte trebuiesc intocmite pentru rezolvarea acestor situatii? Am citit pe forum despre sesizare/decizie/nota contabila/copie bon dar bonurile fiscale evident nu la am iar nota contabila am inteles ca se utilizeaza exclusiv la contabilitatea in partida dubla. Multumesc
Reglare stoc
ioana b
am nevoie urgent de un raspuns.
cum pot sa-mi reglez stocul daca am un produs care imi apare pe lista de inventar cu +1buc la un pret x si acelasi produs la ... (vezi toată discuția)