avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1386 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Impozit platit anul trecut pe ghiseul.ro apare anul ...
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Impozit platit anul trecut pe ghiseul.ro apare anul acesta neplatit, cum rezolv?

Buna ziua,
Va rog sa ma ajutati si pe mine in urmatoarea problema. Anul trecut mi-am achitat impozitul pe apartament, prin OP bancar, m-am inscris pe ghiseul.ro, mi-am facut cont si bucuros ca pot face plata prin banking si nu mai merg sa stau la cozi. Toate bune si frumoase pana anul acesta cand, ieri deschid pe ghiseul.ro sa vad cat am de platit pentru anul acesta si constat cu stupoare ca am datorii, adica la ei apare ca neplatit. Le demonstrez ca am facut plata, contul este corect, l-am verificat inca o data si este cel scris si acum pe situl lor, nu am specificat ce-i drept codul fiscal, dar am specificat cnp si nume si ce reprezinta, adica impozit pe cladiri, nu inteleg ei imi spun ca nu este corect si banii nu au intrat la ei? Chiar nu mai inteleg nimic, le e chiar asa greu sa caute in data cand am facut plata sa vada ca banii le-au intrat in cont? Daca era ceva gresit se intorceau banii inapoi nu?

Ce trebuie sa fac mai departe? Va rog sa ma lamuriti si pe mine pentru ca nu e corect sa platesc din nou aceasta suma, sunt un contribuabil serios care mi-am platit de buna credinta datoria.

Multumesc.

Alte discuții în legătură

Plata impozit venit 2019 xman_ghio xman_ghio Buna seara, Ma puteti ajuta cu indicatii despre cum sa platesc online impozitul pe venit? Am depus DU online si mi-am facut cont pe ghiseul.ro, dar acolo nu ... (vezi toată discuția)
Depunere declaratii casmb + plata contributie online ciuc143 ciuc143 Salut, am fost ieri la noul sediu din Ghe Titeica (Bucuresti) pentru a plati contributia la CASMB. Nu mi-a venit sa cred ochilor ce coada era. Eu nu am mai ... (vezi toată discuția)
Impozit problema ContSters410143 ContSters410143 Buna ziua! Detin o proprietate careia i-am platit impozitul in luna februarie 2016. Recent am mai achizionat o proprietate - apartament in Bucuresti, am fost ... (vezi toată discuția)