avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 621 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Sediu social
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Sediu social

Buna ziua!
Doresc sa imi infintez un pfa. Nu detin locuinta dar am contract de inchiriere pentru casa in care locuim. Am discutat cu proprietarul si este de acord sa fac sediul social aici. In afara de contractul de inchiriere vizat de finante mai am nevoie si de alt acord de la proprietar?

Alte discuții în legătură

Pfa- frizerie mireaandreiiustin mireaandreiiustin Buna ziua! Am nevoie de ajutor si v-as fi mai mult decat recunoscatoare daca m-ati putea \\"lumina\\". Sunt asistent personal pentru fiul meu si asa cum stiti ... (vezi toată discuția)
Impozitarea cladirilor dupa noul cod fiscal cristianba cristianba Buna ziua, La completarea Declaratiei de impunere privind imozitul pe cladiri pt persoane fizice pt anul 2016, nu sunt sigur daca incadrez corect locuinta, ... (vezi toată discuția)
Proprietarii nu sunt de acord sa fac sediu social nici punct de lucru in apartamentul lor. stefanzaharia1234 stefanzaharia1234 Stau in chirie. Proprietarii nu sunt de acord sa fac sediu social nici punct de lucru in apartamentul lor. Sunt freelancer si as dori sa fac un PFA. Sediul ... (vezi toată discuția)