avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 633 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... PFA- frizerie
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

PFA- frizerie

Buna ziua!
Am nevoie de ajutor si v-as fi mai mult decat recunoscatoare daca m-ati putea "lumina". Sunt asistent personal pentru fiul meu si asa cum stiti veniturile in aceasta situatie sunt foarte mici iar nevoile finaciare mari. Am facut un curs de frizerie si as dori sa profesez sub forma pfa-neplatitor de tva. Intrebarile mele ar fi:
- pot sa imi mentin contractul de munca cu primaria? (sunt angajata, asa cum specificam mai sus, ca si asistent personal pentru persoana cu handicap grav. Sunt divortata si sunt singura persoana care se ocupa de copil)
- nu am locuinta personala. pot sa imi fac sediul social pe baza contractului de inchiriere al locuintei in care domiciliem? mai am nevoie de acordul proprietarului sau este suficient contractul vizat de ministerul de finante?
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 09:27, 2 Ianuarie 2015
Documentele necesare pentru înregistrarea în registrul comerţului, înregistrarea fiscală şi autorizarea funcţionării a persoanei fizice autorizate le gasiti aici :
[ link extern ]

Documentele care atestă drepturile de folosinţă asupra sediului profesional/punctelor de lucru (copie legalizată) :
[ link extern ]

In speta, puteti sa va infiintati un PFA.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Deschidere pfa- (frizerie) Secundanatura Secundanatura Buna ziua. Sunt interesat sa deschid o frizerie si as vrea sa stiu care sunt pasii pe care trebuie sa ii urmez. Am auzit ca cea mai potrivita forma este PFA, ... (vezi toată discuția)
Infiintare pfa anca_g anca_g Buna ziua! Va rog sa-mi dati un raspuns la urmatoarea intrebare, daca se poate. Pot sa-mi infiintez PFA in orasul in care am domiciliul stabil ... (vezi toată discuția)
Infiintare pfa ADRIELAI ADRIELAI Buna ziua.Tocmai am absolvit cursurile de frizerie- coafura si as dori sa-mi infiintez un pfa acsa la mine.Mentionez ca locuiec la tara,ar fi singurul centru ... (vezi toată discuția)