avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 770 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Executarea pedepsei cu 6 luni la an ?
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Executarea pedepsei cu 6 luni la an ?

buna seara va rog sa imi spuneti daca e adevara zvonul ca sa modicat executarea pedepsei se executa 6 luni la an am auzit ca sa publicat in monitor ieri .apicarea art 254 va sa ziceti ce stiti va multumesc
Cel mai recent răspuns: asaafostsafie , utilizator 14:10, 14 Ianuarie 2015
sa fiu inteles cu 6 luni la an pentru cei cu varsta sub 65 de ani
Nu exista asa ceva, un an este un an. Daca persoana condamnata a executat fractia de pedeapsa stabilita in mod obligatoriu de lege, banuiesc ca la asta va referiti, nu-i confera un drept, ci doar o vocatie la acordarea liberarii conditionate.
multumesc .si la redozarea pedepsei se mai aude ceva .sau vreun temei legal la reducerea pedepsei la art 215 art 1.2.3.5. vechiul cp a primit 5 ani iar in noul cp 5 ani e maxim stiti noutati ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Art 254 privind modul de executare a pedepselor annaghe annaghe Buna ziua, va rog sa ma ajutati cu un raspuns la intrebarea: s-a publicat de curand in monitorul oficial art 254 privind modul de executare al pedepselor? Am ... (vezi toată discuția)
Buna.....o persoana care a fost condamnata la închisoare cu ... Bunicutza Bunicutza Buna.....o persoana care a fost condamnata la închisoare cu executare pentru fapte săvârșite în 2015 și are 62 ani cum poate fi eliberata condiționat ... (vezi toată discuția)
Liberare condiționata ionut_ghi ionut_ghi buna ziua!sotul meu a fost condamnat pt o perioada de 6 luni in data de 15.03.2017 a fost admis pt eliberarea conditionata abia pe 1.09.2017 afisarea a fost ... (vezi toată discuția)