avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1946 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Ajutoare persoane defavorizate sector 5
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Ajutoare persoane defavorizate sector 5

Buna ziua,
Unde as putea sa ma interesez cu privire la data si punctul de distribuire al ajutoarelor sociale pentru persoanele defavorizate din sectorul 5, in afara de primaria acestui sector? Cei de la primarie, de cite ori i-am sunat, au tot aminat si au zis ca vor anunta ei (?). Altcuiva care i-a intrebat i-au raspunss ca se vor distribui acasa, la fiecare adresa in parte, ceea ce pare ciudat avind in vedere ca acest fapt implica costuri si eforturi suplimentare din partea primariei. Exista o alta institutie publica unde ma pot interesa daca se mai dau aceste ajutoare, si in caz afirmativ, de unde si cind se pot ridica?
Va multumesc.
Ultima modificare: Marți, 13 Ianuarie 2015
Sogser, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:24, 13 Ianuarie 2015
Puteti intreba la Ministerul Fondurilor Europene, Tower Center, bulevardul Ion Mihalache nr. 15-17, sector 1, 11171 Bucureşti.

Datele de distribuire a produselor către cetăţeni vor fi publicate de fiecare primărie în momentul în care acestea vor dispune de stocurile de produse

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ajutoare sociale pentru persoane cu venituri foarte mici papiotta papiotta Buna ziua. As vrea sa stiu daca, unde, cand si de catre cine se distribuie ajutoarele sociale pentru persoanele defavorizate in sectorul 6 pentru anul ... (vezi toată discuția)
Importanta incheierii de sedinta - dezbateri - fond. este corp comun cu sentinta? sudurluk55 sudurluk55 Buna ziua,, Respectuos va rog mult - daca se poate raspunsul la urmatoarea intrebare = IMPORTANTA - Incheierii de sedinta - DEZBATERI -Fond- din 14 sept ... (vezi toată discuția)
Construire parcare pe spatii verzi AnaArm AnaArm Buna seara tuturor si multumesc anticipat celor care imi vor raspunde subiectului postat de mine. Ca trec direct la subiect este vorba de construirea unei ... (vezi toată discuția)