avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1901 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Pot cumpara partea de teren intravilan de la un ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Pot cumpara partea de teren intravilan de la un proprietar ce are cota 9/10?

Buna seara!
Rugamintea mea este sa-mi spuneti daca e posibil sa cumpar un teren intravilan de la cel care,in anul 1947, l-a intabulat(inregistrat in CF) sau de la urmasii acestuia(in cazul in care proprietarul a decedat).
Mentionez ca respectivul proprietar are cota actuala de 9/10,iar un alt proprietar are cota actuala de 1/10(al doilea proprietar mentionat nu poate fi gasit.El si-a intabulat proprietatea in anul1922).Proprietatile lor sunt trecute la acelasi numar topografic si impreuna au 2878mp.

Alte discuții în legătură

Transcriere in cf cosarpavel cosarpavel Buna seara! Va rog sa-mi spuneti daca un contract de vanzare-cumparare a unui teren intravilan(loc de casa) incheiat la notar public ,in anul 1945, mai poate ... (vezi toată discuția)
Ce faci când judecãtorul îþi impune o sarcinã prea grea, imposibilã? cosarpavel cosarpavel Bună seara! Vă rog sa-mi sugerati o rezolvare a următoarei situaţii complicate: Instanta solicita prezentarea certificatului de deces al unui cetatean ... (vezi toată discuția)
Intabulare teren cimpic cimpic Buna ziua! Am cumparat un teren de la socri cu contract de vanzare cumparare pe care si ei l-au cumparat la randul lor in cota de 3/8 dintr-un teren. Ceilalti ... (vezi toată discuția)