avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 405 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Probleme cumpărare apartament nou
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Probleme cumpărare apartament nou

Doresc sa cumpăr un apartament nou prin credit bancar , proprietarul mia oferit intabularea la tot blocul , + apartamentare in care include ai releveu la apartamentul care doresc sa i-l cumpăr , cei de la banca mia spus ca nu este bine ? Ce părere aveți ? Trebuie sa ii fac cadastru si intabulare la apartament separat ca sa i-l pot cumpara ?
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 21:01, 13 Ianuarie 2015
Dvs cumpărați un apartament asta inseamna ca trebuie sa aveți extras CF individual pe apartament. Actele de proprietate sunt actul de proprietate de teren , autorizație de construire, procesul verbal de recepție la terminarea lucrărilor, apartamentarea.
Pe mine m-a interesează la cadastru si intabulare dacă am nevoie individual sau este buna apartamentarea cu releveu pe apartamentul care doresc sa i-l cumpăr
Aveti nevoie de CF individual, nu e bun un cf colectiv pe bloc, chiar daca e urmat de apartamentare. Banca are dreptate.
Daca citeați cu atenție vedeați ca v am răspuns.pana nu se intabulează apartamentarea nu aveți CF individual si banca nu are ce sa vadă Releveul nu este bun.
Nu prea m-a pricep bine la toți termini din aceasta cauza am întrebat aici , sa înțeleg ca pe lângă apartamentare am nevoie de carte funciară individuală ?

Alte discuții în legătură

Carte funciara SPIREA SPIREA Cu siguranta proprietatea mea dispune de un nr la cartea funciara doar ca eu nu-l cunosc.In cazul in care nu am cadastrul si intabularea facuta si nu cunosc ... (vezi toată discuția)
Imobil lipsa pe extrasul cf pentru informare cospreda cospreda Buna seara, Sunt presedintele unei asociatii de proprietari pentru care am solicitat de la cadastru un Extras de carte funciara pentru informare pe care mi ... (vezi toată discuția)
Intabulare spatii comune condominium ? turbo20010 turbo20010 Salut. De curand am cumparat un apartament, iar in contract scria asa : \"Se vinde dreptul de proprietate pentru : - apartamentul nr. 5, situat in ... (vezi toată discuția)