Doresc sa cumpăr un apartament nou prin credit bancar , proprietarul mia oferit intabularea la tot blocul , + apartamentare in care include ai releveu la apartamentul care doresc sa i-l cumpăr , cei de la banca mia spus ca nu este bine ? Ce părere aveți ? Trebuie sa ii fac cadastru si intabulare la apartament separat ca sa i-l pot cumpara ?
Dvs cumpărați un apartament asta inseamna ca trebuie sa aveți extras CF individual pe apartament. Actele de proprietate sunt actul de proprietate de teren , autorizație de construire, procesul verbal de recepție la terminarea lucrărilor, apartamentarea.
Pe mine m-a interesează la cadastru si intabulare dacă am nevoie individual sau este buna apartamentarea cu releveu pe apartamentul care doresc sa i-l cumpăr
Daca citeați cu atenție vedeați ca v am răspuns.pana nu se intabulează apartamentarea nu aveți CF individual si banca nu are ce sa vadă Releveul nu este bun.
Nu prea m-a pricep bine la toți termini din aceasta cauza am întrebat aici , sa înțeleg ca pe lângă apartamentare am nevoie de carte funciară individuală ?
Carte funciara
SPIREA
Cu siguranta proprietatea mea dispune de un nr la cartea funciara doar ca eu nu-l cunosc.In cazul in care nu am cadastrul si intabularea facuta si nu cunosc ... (vezi toată discuția)