avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 692 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... garant credit ipotecar - drepturi si obligatii
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

garant credit ipotecar - drepturi si obligatii

As dori sa stiu care sunt drepturile si obligatiile in cazul unui garant la un credit ipotecar. Mentionez ca acest credit ipotecar va fi facut de prietenul meu (in curand ne vom si casatori), dar eu nu pot participa cu veniturile, iar in contractul de credit voi fi trecuta ca si garant.
Ultima modificare: Marți, 13 Ianuarie 2015
Laura01, utilizator
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 09:29, 14 Ianuarie 2015
cand nu mai poate achita el ratele, trebuie sa achitati dvs ca de nu, va pot executa.
eu in locul dvs nu as accepta asta :stunned:
Daca nu participati cu venitul, cu ce garantati ?
Casatoriti-va si cumparati apoi impreuna, macar sa stiti de ce platiti.
Chiar nu inteleg. Citisem pe aici ca acest garant inseamna ca nu poate fi executat silit decat cu bunul cu care a garantat, in cazul meu apartamentul pentru care se face credit ipotecar. Asta pentru ca veniturile nu se iau in considerare. Cu ce garantez eu? cu acel apartament. Intrebarea mea e daca in calitate de garant voi putea fi si eu trecuta in contractul de vanzare cumparare.
Ultima modificare: Miercuri, 14 Ianuarie 2015
Laura01, utilizator
Pai da, garantul ipotecar răspunde cu imobilul cu care a garantat. Dvs cu ce imobil garantați? Cu asta pe care îl cumpăra prietenul și care nu e al dvs?
Dacă îl girati răspundeți cu tot ce aveți.
Ultima modificare: Miercuri, 14 Ianuarie 2015
gi-jane2, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Subiect: partaj apartament cumparat cu credit ipotecar d-r d-r Creditul ipotecar a fost achizitionat doar pe baza veniturilor fostului sot ,el fiind titularul creditului . Ce obligatii are fosta sotie la executarea ... (vezi toată discuția)
Credit ipotecar pompiliairina pompiliairina Am conractat un credit cu ipoteca in suma de 54200 chf. Nu am mai platit rata de 2 luni. Daca nu platesc , cei de la banca au spus ca ma vor executa silit. Ce ... (vezi toată discuția)
Iesire contract credit-coplatitor IoanaS IoanaS Buna ziua! Sunt coplatitor intr-un credit ipotecar al sotului meu, credit girat cu apartamentul mamei lui. Momentan ma aflu in procedura de divort (simpla, ... (vezi toată discuția)