As dori sa stiu care sunt drepturile si obligatiile in cazul unui garant la un credit ipotecar. Mentionez ca acest credit ipotecar va fi facut de prietenul meu (in curand ne vom si casatori), dar eu nu pot participa cu veniturile, iar in contractul de credit voi fi trecuta ca si garant.
Chiar nu inteleg. Citisem pe aici ca acest garant inseamna ca nu poate fi executat silit decat cu bunul cu care a garantat, in cazul meu apartamentul pentru care se face credit ipotecar. Asta pentru ca veniturile nu se iau in considerare. Cu ce garantez eu? cu acel apartament. Intrebarea mea e daca in calitate de garant voi putea fi si eu trecuta in contractul de vanzare cumparare.
Pai da, garantul ipotecar răspunde cu imobilul cu care a garantat. Dvs cu ce imobil garantați? Cu asta pe care îl cumpăra prietenul și care nu e al dvs?
Dacă îl girati răspundeți cu tot ce aveți.
Credit ipotecar
pompiliairina
Am conractat un credit cu ipoteca in suma de 54200 chf. Nu am mai platit rata de 2 luni. Daca nu platesc , cei de la banca au spus ca ma vor executa silit. Ce ... (vezi toată discuția)