avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 399 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Daune materiale si morale
Discuție deschisă în Executare silită

Daune materiale si morale

In urma unui proces penal (tentativa de omor) 2013, instanta a hotarat ca plata de daune morale si materiale.In cat timp si ce trebuie facut cu privire la aceasta deoarece si acum la un an, eu cheltuiesc in continuare pentru a-mi reveni.MULTUMESC!!!
Cel mai recent răspuns: gabi2015 , utilizator 09:52, 15 Ianuarie 2015
Salut! Hotararea prin care s-au stabilit daune morale si materiale trebuie legalizata. (se face o cerere de legalizare catre instanta care a pronuntat-o - instanta de fond) dupa ce se legalizeaza hotararea se va pune in executare silita, la orice birou de executare silita. (se formuleaza o cerere de executare silita in care se arata ca sumele din sentinta civila nr.____ nu au fost platite). de aici se ocupa executorul judecatoresc de recupoerarea sumelor prin toate mijloacele prevazute de lege - popriere, executare silita a bunurilor mobile si imobile, etc
Multumesc! pare destul de simplu. RESPECT! pentru promtitudine.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua! cum se acorda daunele morale in cazul unei sentinte ... veronicam veronicam Buna ziua! Cum se acorda daunele morale in cazul unei sentinte civile definitive, dacă debitorul nu are nimic pe numele lui. Care este modalitate de punere ... (vezi toată discuția)
Recuperare bani imprumutati MartaA MartaA Buna ziua, Am imprumutat suma de 10000 ron pentru un an de zile cu data scadenta de iulie 2013. Nu mai vor sa imi returneze suma datorata. Banii i-am dat prin ... (vezi toată discuția)
Legalizare hotarare judecatoreasca zidaru zidaru Am primit hotararea judecatoreasca prin care fostul angajator e obligat sa imi plateasa drepturile salariale cuvenite in valoare de 13000 lei.Nu este semnata ... (vezi toată discuția)