avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 773 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... lndemnizația pentru creșterea copilului
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

lndemnizația pentru creșterea copilului

O sa fiu tatăl unui băiețel si o sa beneficiez de indemnizație dar as vrea sa ma întorc in câmpul muncii. Vreau sa ma sfătuiți daca se poate si ce avantaje sau dezavantaje voi avea. Va mulțumesc
Cel mai recent răspuns: Bogdanel83 , utilizator 18:43, 14 Ianuarie 2015
1. Dvs. alegeti daca vreti sa intrati sau nu in concediu crestere copil (CCC).

2. - Puteti sa beneficiati direct de stimulentul de insertie (fara sa mai intrati in CCC) de 500 lei lunar pana implineste copilul 2 ani.
- Adica primiti salariu pentru munca depusa iar statul va mai da 500 lei lunar.

Va mulțumesc foarte mult pt lamuriri

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intoarcerea la lucru pentru mame elena_1989 elena_1989 buna ziua,baietelul meu implineste 1 an in aprilie 2014, cand am intrat in prenatal am facut o cerere la angajator ca stau acasa cu bebe 2 ani,dar vreau sa ma ... (vezi toată discuția)
Posibilitati de intrerupere si de reluare a ccc draghicimarianjan draghicimarianjan lucrez in invatamint ca suplinitor cu contract pe 1 an ,daca intru in crestere copil si aleg sa ma intorc la munca dupa 6 luni iar in urmatorul an scolar nu ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie de crestere copil mystycum mystycum Buna ziua,am si eu urmatoarea situatie pe care vreau sa mi-o lamuriti ,va rog:acum la sfarsitul lunii trebuie sa-mi fac dosarul pentru indemnizatia de ... (vezi toată discuția)