avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 478 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Cum obtin o autorizatie
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Cum obtin o autorizatie

Buna ziua,
Va rog un ajutor. Vreau sa-mi spuneti unde trebuie sa ma adresez pentru autorizare ca sa pot legal sa vand dulceata de citrice (si alte dulceturi si compoturi functie de sezon) facuta de mine in casa dupa o reteta proprie. Precizez ca am o diploma obtinuta la Facultatea de chimie alimentara Galati si pot sa-mi deschid o intreprindere individuala dar nu stiu unde sa ma autorizez pentru a putea fabrica astfel de produse.
Multumesc
Cel mai recent răspuns: carmen01011958 , moderator 10:32, 15 Ianuarie 2015
Cititi acest topic:
www.avocatnet.ro/content/for...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Absolvent facultate de limbi moderne aplicate - cum obþin autorizaþia? cristina_roxana_popescu89 cristina_roxana_popescu89 Buna ziua, Eu tocmai am terminat facultatea de Limbi Moderne Aplicate, in Timisoara, iar acum imi caut un loc de munca, dar nu stiu ce ar trebui sa fac sau ... (vezi toată discuția)
Cod caen pfa cristinaberhencz cristinaberhencz buna ziua, As dori sa stiu ce cod CAEN trebuie sa folosesc pt -fabricarea de lumanari decorative -aranjamente de flori pt diferite ocazii -obiecte ... (vezi toată discuția)
Pasi pentru constituire pfa,ii sau if BUBUBABY BUBUBABY As dori sa imi deschid un magazin de produse apicole si naturiste dar ca intreprindere individuala...cu diploma de apicultor si experienta ca agent vanzari ... (vezi toată discuția)