avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 393 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Rate pe baza indemnizatiei
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Rate pe baza indemnizatiei

Buna ziua,am si eu o intrebare,as vrea sa fac si eu o rata pentru niste electrocasnice si m-ar interesa daca pot sa fac rata cu,cuponul de la indemnizatie copil,va multumesc!
Cel mai recent răspuns: barlica , utilizator 15:45, 14 Ianuarie 2015
Cred ca raspunsul la aceasta intrebare vi-l pot da doar cei de la magazinul de unde doriti sa achizitionati electrocasnicele.
In niciun caz. Banii aia sunt pt cresterea copilulu, nu pt electrocasnice, dvs nu atei salariu si cum nu aveti venit pe care sa va fie pusa poprire in caz ca nu platiti, nu vi se da credit in baza indemnizatiei.
multmesc pentru raspunsuri!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Important- credit prima casa Lazarescu_Andreea Lazarescu_Andreea Buna ziua. Sunt mama unui copil minor si intenționez sa divortez. In prezent, venitul meu este indemnizația creștere copil in valoare de 900lei. Vreau sa ... (vezi toată discuția)
Poprire concediu prenatal/postnatal gabrielstr gabrielstr Buna seara, Sotia mea este insarnicata si, din pacate, are poprire, pentru un credit neplatit, de 1/3 din salariu. Intrebarea mea este daca veniturile din ... (vezi toată discuția)
Executare silita- concediu de crestere copil Alina012 Alina012 In 2011 am contractat un credit de nevoi persoanale fara garantii de niciun fel. In 2013 datorita unor probleme persoanale nu am mai putut sa platesc ratele la ... (vezi toată discuția)