In 2011 am contractat un credit de nevoi persoanale fara garantii de niciun fel. In 2013 datorita unor probleme persoanale nu am mai putut sa platesc ratele la banca. Salariu mi-a fost poprit 1/3, tot in 2013 am intrat in concediu de crestere copil pentru 2 ani. Ar trebui sa notific executorul sa nu imi mai opreasca 1/3 din indemnizatia de crestere copil? Mi se pare abuz ca face asta.
Apoi intrebarea doi daca revin inainte de cei doi ani de crestere copil voi fi executata silit pe salariu pana la implinirea perioadei de doi ani sau numai dupa?
In mod evident, daca reveniti din concediu veti primi salariu si nu indemnizatie. Cum doar indemnizatia este neurmaribila, evident ca veti primi poprire pe salariu.
Numai daca platiti pensie de intretinere, se va tine cont de aceasta si se va pune poprire pe 1/2 din care se retine mai intai pesia de intretinere si api, restul pana la /2 se vireaza bancii. Altfel, vi se va popri 1/3 din salariu, indiferent cati copii aveti.
Poprire salariu
vytyman
Buna ziua,
Acum o luna mi s a facut poprire pe salariu in urma unui ordin judecatoresc .Am primit anterior atat sotia mea cat si eu instiintare ca ni se ... (vezi toată discuția)