avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1938 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Sponsorizare salariat
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Sponsorizare salariat

Buna ziua,
angajatorul doreste sa ajute un salariat avand mai multe boli incurabile cu o suma de bani. Se poate face prin contract de sponsorizare si dispozitie de plata cu acte medicale doveditoare incluse? ( angajatorul nu se incadreaza in categoria ceruta de Legea 32/94, este o simpla soc. comerciala) Ce taxe datoreaza angajatorul statului?
Sau pur si simplu se predau banii in numerar, prin dispozitie si se trec ca si "cheltuieli sociale" fara alte acte? La fel, ce taxe se platesc catre stat?
ps. nu sunt contabil, multumesc pentru rabdare :)

Alte discuții în legătură

Scopuri permise pt. mecenat pers. fizica hemilio hemilio Un angajat al firmei unde lucrez a decedat, iar situatia familiei lui este foarte grea. Administratorul firmei ar dori sa ajute familia cu o suma de bani, dar ... (vezi toată discuția)
Caut sponsorizare andreeamaria83 andreeamaria83 Buna ziua. Reprezint un ONG si dorim sa punem bazele unui atelier protejat in cadrul asociatiei dar pentru acest lucru trebuie sa cumparam niste echpamente, ... (vezi toată discuția)
Despre donatiile anonime in bani ovidiuleo ovidiuleo As vrea sa stiu cum pot primi donatii de la donatori (mai mult sau mai putin) anonimi. Vreau sa pun pe un site o pagina pentru donatii si sa pun un cont, o ... (vezi toată discuția)