avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 560 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Teren C.A.P.
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Teren C.A.P.

buna ziua

de curand am facut succesiunea dupa bunicul meu ,in extrasul de carte funciara imi apare intabulare,drept de PROPRIETATE,cu titlul de drept cooperatizare dobandit prin Hotarare Judecatoreasca,cota actuala 1|1 C.A.P

deci terenul de sub locuinta este a fostului C.A.P

intrebarea mea este ce demersuri trebuie sa fac ptr a avea terenul de sub casa pe titlul de proprietate,este nevoie sal intabulez?

multumesc anticipat!

Alte discuții în legătură

Acte necesare vanzare-cumparare casa autogeneral autogeneral Buna ziua. Am o mare rugaminte : In curand, voi cumpara o casa la tara. Ideea e ca nu stiu deloc la ce sa ma astept si nici ce acte sa cer de la vanzator, ca ... (vezi toată discuția)
Interpretarea foii de proprietate din cartea funciara mirelosul mirelosul Buna ziua, as dori sa stiu unde se gaseste o descriere detaliata si inclusiv explicatii despre interpretatea cartilor funciare, in legea 7/1996 a cadastrului ... (vezi toată discuția)
Cum pot ataca un contract de intretinere cu clauza de uzufruct viager blujdescu blujdescu Buna ziua ... as dori sa stiu ce inseamna acest contract mai exact .. ce apare in cf .. si ce se poate face pentru a-l ataca ... mentionez ca nu vreau sa ... (vezi toată discuția)