avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 446 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Cum pot ataca un contract de intretinere cu clauza de ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Cum pot ataca un contract de intretinere cu clauza de uzufruct viager

Buna ziua ... as dori sa stiu ce inseamna acest contract mai exact .. ce apare in cf .. si ce se poate face pentru a-l ataca ... mentionez ca nu vreau sa atac persoana care la facut ( bunica are o varsta de 87 de ani ) deoarece nu mai este in toate facilitatiile mintale si nu vreau sa o supar ....acum a murit baiatul ei ( tatal meu ) si nu vreau sa-i fac mai mult rau .... Tot ce stiu este de la extras de carte funciara ... si apare asa: PARTE II. PROPRIETAR SI ACTE ..intabulare ,drept de proprietate,intretinere , dobandit prin conventie cota actuala 1/1.......numele (XX straina) necasatorita ,bun propriu ......PARTE III. SARCINI .. C1).. intabulare Drept de Uzufruct Viager cota actuala 1/1 ... numele bunicii ... vaduva ...C2) intabulare drept de ipoteca legala ...numele bunicii .....inregistrare in carte 22 03 2016 .... Mai mentinez ca in carte apare doar o camera .. buc... si camara ..... iar casa reala este compusa din 4 cam. .. o baie .. 2 buc.. garaj caramida ...camara ... .As dori sa stiu ce pot face dupa moarte bunicii mele ... de 4 luni a murit baiatl ei .. tatal meu ... si cat mai are de trait nu vreau sa o necajesc ....... tin sa mentionez ca persoana XX straina nu este nici un grad de rudenie cu bunica ... (nu stiu ce sa intamplat acolo) ... a avut mutatia acolo deoarece ea se trage din chimitelnic ...ptr acte ... ingrijeste batrani in Germaina ... tot cate trei luni ...pe bunica nu o ingrijeste ... .. Daca ma puteti ajuta sa imi explicati ce scrie in Cf.. si ce se mai poate face ptr a recupera casa ... va multumesc din tot sufletul ...
Cel mai recent răspuns: blujdescu , utilizator 18:02, 16 Martie 2016
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Lamuriri cu privire la un extras de carte funciara, intabulare drept de proprietate absent pentru unele corpuri de cladire luciantiseanu luciantiseanu Buna ziua! Continuand aventura mea in incercarea de a-mi cumpara o casa (am mai postat o intrebare pe acest subiect), impreuna cu banca am descoperit o noua ... (vezi toată discuția)
Extras cf pentru informare - ipoteca in favoarea bancii ralucagrecu ralucagrecu Buna ziua, Dorim sa cumparam un apartament, iar proprietarul a avut ipoteca in favoarea bancii (pe o suma echivalenta cu 1/4 din valoarea apartamentului). ... (vezi toată discuția)
Mostenire imobil / donatie cota parte Vasile-R Vasile-R Buna ziua, Ma adresez dvs. in speranta ca ma veti putea lamuri cu privire la o speta, eventual cu trimitere catre C.Civ, si anume : Sa presupunem ca un ... (vezi toată discuția)