Buna ziua ... as dori sa stiu ce inseamna acest contract mai exact .. ce apare in cf .. si ce se poate face pentru a-l ataca ... mentionez ca nu vreau sa atac persoana care la facut ( bunica are o varsta de 87 de ani ) deoarece nu mai este in toate facilitatiile mintale si nu vreau sa o supar ....acum a murit baiatul ei ( tatal meu ) si nu vreau sa-i fac mai mult rau .... Tot ce stiu este de la extras de carte funciara ... si apare asa: PARTE II. PROPRIETAR SI ACTE ..intabulare ,drept de proprietate,intretinere , dobandit prin conventie cota actuala 1/1.......numele (XX straina) necasatorita ,bun propriu ......PARTE III. SARCINI .. C1).. intabulare Drept de Uzufruct Viager cota actuala 1/1 ... numele bunicii ... vaduva ...C2) intabulare drept de ipoteca legala ...numele bunicii .....inregistrare in carte 22 03 2016 .... Mai mentinez ca in carte apare doar o camera .. buc... si camara ..... iar casa reala este compusa din 4 cam. .. o baie .. 2 buc.. garaj caramida ...camara ... .As dori sa stiu ce pot face dupa moarte bunicii mele ... de 4 luni a murit baiatl ei .. tatal meu ... si cat mai are de trait nu vreau sa o necajesc ....... tin sa mentionez ca persoana XX straina nu este nici un grad de rudenie cu bunica ... (nu stiu ce sa intamplat acolo) ... a avut mutatia acolo deoarece ea se trage din chimitelnic ...ptr acte ... ingrijeste batrani in Germaina ... tot cate trei luni ...pe bunica nu o ingrijeste ... .. Daca ma puteti ajuta sa imi explicati ce scrie in Cf.. si ce se mai poate face ptr a recupera casa ... va multumesc din tot sufletul ...