avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 684 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... Extras CF pentru Informare - Ipoteca in favoarea bancii
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

Extras CF pentru Informare - Ipoteca in favoarea bancii

Buna ziua,

Dorim sa cumparam un apartament, iar proprietarul a avut ipoteca in favoarea bancii (pe o suma echivalenta cu 1/4 din valoarea apartamentului). El a spus ca a achitat ipoteca si a scos un CF de informare pentru a ne dovedi aceasta.

In CF sunt inscrise urmatoarele:

Sectiunea B. Partea II. Proprietari si acte sunt inscrise urmatoarele:

18.05.2007 (contract de vanzare cumparare emis de notar)
B1: Intabulare, drept de proprietate cumparare, dobandit prin Conventie, cota actuala 1/1
1. Numele proprietarului
2. Numele sotiei

13.05.2011 (act notarial emis de notar)
B3: Se noteaza interdictia de instrainare, construire, dezmembrare si grevare cu sarcini si servituti
1. Numele bancii

Sectiunea C. Partea III. Sarcini

13.05.2011 (act notarial emis de notar)
C2: Intabulare, drept de ipoteca. Valoare....
1. Numele bancii

25.05.2011 (act administrativ emis de banca)
C3: Se radiaza ipoteca si interdictiile de sub C1 si B2

As dori sa stiu daca intr-adevar imobilul este sau nu liber de sarcini. Pe de alta parte, in CF nu apar detalii legate de pozitiile C1 si B2...

Va multumesc anticipat pentru raspuns!
Cel mai recent răspuns: ContSters416386 , utilizator 10:51, 10 Martie 2017
Din cate se observa interdictia de la B3 a ramas.Cel mai bine ar fi sa mergeti cu CF de informare la notar sa va lamureasca.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cumparare teren lillyian20 lillyian20 Buna ziua, daca se poate sa ma ajutati , doresc sa cumpar un teren in spatele casei mele,am fost la Cartea funciara si am solicitat un extras CF,in urma ... (vezi toată discuția)
Contract de vanzare - cumparare apartament ipotecat, riscuri florisimi florisimi Va rog sa ma lamuriti ce poate arata urmatorul paragraf dintr-un contract de vanzare: Imobilul nu este grevat de sarcini, cu exceptia ipotecii pentru suma de X ... (vezi toată discuția)
Reabilitare canalizare pe domeniu public balu_adrian2000 balu_adrian2000 buna ziua, ca presedinte de asociatie de proprietari ma inalnesc anual cu o situatie neplacuta. canalizarea se infunda si ea este desfundat pe banii ... (vezi toată discuția)