Buna ziua, daca se poate sa ma ajutati , doresc sa cumpar un teren in spatele casei mele,am fost la Cartea funciara si am solicitat un extras CF,in urma eliberarii acestui extras CF nu mai stiu ce sa inteleg.
In acesta la punctul B partea II scrie asa:Act notarial nr. ..../...., emis de......, act administrativ nr. ..... emis de SC.....SA; act adimistrativ nr...... emis de OCPI
B1: Se infiinteaza cartea funciara nr.......UAT..,rezultat din dezmembrarea imobilului cu nr. topo......inscris in cartea funciara ...... a localitatii.....
B2: Intabularea, drept de proprietate, cumparare,partaj si dezmembrare, dobanditprin conventie, cota actuala 1/1,cota initiala1/1.......dna......., bun propriu
B3: Se noteaza interdictia de instrinare si grevare IN RANG SERIAL CASTIGAT CU NR......SC........SA
PARTEA C: C1: Intabularea, drept de IPOTECA, Valoare......., penalitati, comisioane aferente, chelt.judecata silita, alte cheltuieli pentru recuperarea sumelor datorate,IN RANG SERIAL CASTIGAT CU NR......SC........SA
C2:Se noteaza contractul de cesiune de creanta si de depozit colateral constituit cu titlu de garantie nr......incheiat intre Banca....... in calitate de cesionarsi SC.......SAin calitate de cedent si garant imprumtant.IN RANG SERIAL CASTIGAT CU NR......SC........SA.
Care sunt pasii pe care ar trebui sa ii fac in vederea achizitionarii terenului daca se poate.
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns:
lillyian20 , utilizator
17:09, 3 Mai 2016