avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 431 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Degajare cursul paraului
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Degajare cursul paraului

In timpul lucrarilor efectuate la consolidarea drumului cursul paraului ce trece la aproximativ 10 m de casa a fost inchis,ulterior degajat dar nu in totalitate in prezent avand nevoie de lucrari de cadere.
Apa balteste nivelul fiind mare malul se surupa au inceput sa-mi apara crapaturi in trotuarul din curte si pereti casei,vara miroase exagerat de urat
Am depus nenumarate plangeri la Primaria locala din partea caruia am primit doar promisiuni,problema este de peste 2 ani.
ce demersuri asi putea sa mai fac??
Ultima modificare: Miercuri, 14 Ianuarie 2015
Adrian_77, utilizator

Alte discuții în legătură

Stilul romanesc. lucrarile de utilitate publica imi afecteaza proprietatea sharky_77 sharky_77 in lateral si prin fata casei la o distanta de 6 metri trece un parau,de vreo 2 ani visavis de casa au inceput lucrari ptr asfaltarea drumului drum care a avut ... (vezi toată discuția)
Disciplina in constructii JeSe JeSe Buna ziua, Am o vila P+1 in Bucuresti construita prin anii 1950, duplex. Doua case lipite cu proprietari diferiti. Centura casei a fost comuna, precum si ... (vezi toată discuția)
Vecinul a scos pamant de la el din curte si mi-a alunecat terenul si mi-a crapat tencuiala casei peste tot ali77mada ali77mada Buna ziua. Locuiesc intr-o casa construita in 1960. In spatele casei am o bucatica de teren pe lungimea terenului, intr-o parte este de 60 cm iar in partea ... (vezi toată discuția)