avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 574 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Problemele profesionale ale ... lnfiintare cabinet juridic
Discuție deschisă în Problemele profesionale ale consilierilor juridici

lnfiintare cabinet juridic

Buna ziua ! De curand am intalnit o forma de exercitare a profesiei de consilier juridic si anume Cabinetul Juridic. in ce conditii se pot acestea infiinta intrucat am observat ca exista mai multe astfel de cabinete care se afla in colaborare cu cabinete de avocatura?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 14:46, 18 Iulie 2015
Buna ziua,

Cautati codul CAEN care corespunde activitatilor juridice si faceti o SC.
Ultima modificare: Miercuri, 14 Ianuarie 2015
Dana Fatol, Avocat
Dar sub forma unui PFA nu se poate infiinta?
~ Conținut șters la cerere ~
~ Conținut șters la cerere ~
'Cererile de autorizare a constituirii şi de înmatriculare a societăţilor comerciale de consultanţă, asistenţă şi reprezentare juridică sunt inadmisibile.'

Ce se intampla, in schimb cu SRL-urile care au ca obiect de activitate consultanta juridica?

Alte discuții în legătură

Infiintare cabinet de consultanta juridica iacobelena iacobelena Buna ziua ! Va rog sa- mi indrumati pasii spre infiintarea unui cabinet de consultanta juridica. Sunt consilier juridic al unei societati comerciale si sunt ... (vezi toată discuția)
Consilier juridic- cim? cristina_vilceanu cristina_vilceanu Buna ziua! Sunt consilier juridic dar am inceput o colaborare cu un cabinet de avocatura si v-as ruga sa-mi dati o solutie pentru a-mi putea desfasura ... (vezi toată discuția)
Cod caen 7411 activitati juridice plummy plummy Buna, as vrea sa stiu in ce conditii este posibil ca o societate comerciala sa aiba codul caen 7411, si ce activitati poate intreprinde pe el. Din cate am ... (vezi toată discuția)