avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 538 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Poprire cont pentru 1 leu - datorie inexistenta
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Poprire cont pentru 1 leu - datorie inexistenta

Mi s-a poprit contul de catre ANAF pentru suma de 1 leu, infiintarea popririi efectuandu-se la data de 17 decembrie 2014, situatie in care eu in 12 decembrie mi-am achitat toate datoriile. Este imposibil asa ceva! Este un abuz grosolan. Sfatuiti-ma va rog unde se poate depune plangere impotriva ANAF CLUJ.
Multumesc
Cel mai recent răspuns: ContSters276572 , utilizator 14:58, 17 Ianuarie 2015
e de revista "URZICA" ...
toata tara asta e de Urzica... din pacate am fost la finante si mi s-a subliniat ca nu am datorii ! si totusi de ce atunci contul poprit? pentru ca, citez angajatii din birou de popriri: "colegu' a gasit el a cale, uitati cate popriri a facut?!" si imi arata un teanc de hartii, instiintari despre popriri care se vor trimite in martie desigur catre cei ca mine care am fost popriti in decembrie...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Poprire persoana fizica pentru neplata amenzi de circulatie drujbex drujbex Buna seara, Ma confrunt cu urmatoarea situatie: am fost executat silit, prin poprire, pentru ca apaream la directia venituri si impozite sector 2 cu niste ... (vezi toată discuția)
Probleme contabile alexdp alexdp Buna ziua, In anul 2012 am fost platitor de TVA trimestrial iar in anul 2013 in luna ianuarie am avut plati intracomunitare(bonuri motorina,facturi reparatie ... (vezi toată discuția)
Abuz din partea anaf sau nu? Dragos_P Dragos_P Am o problema foarte spinoasa cu ANAF-ul si multumesc anticipat oricarui jurist sau avocat ce are rabdarea sa citeasca aceasta speta pana la capat. Am sa ... (vezi toată discuția)