avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 809 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Taxa Auto
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Taxa Auto

Buna seara, am castigat recuperarea taxei auto in instanta si de la ANAF am primit ca o sa mi se restituie bani esalonat in 5 ani cate 20 la suta. Intrebarea mea este daca vreau sa inmatriculez o masina care trebuie sa-i platesc taxa de mediu exista posibilitatea sa se deuca suma care trebuie sa o platesc din suma care trebuie sa o recuperez de la stat? Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Alexandru Canciu , Avocat 09:31, 15 Ianuarie 2015
Am putea vorbi despre compensatia legala. Statul isi compenseaza sumele de bani ce trebuie sa le platiti si sunt scadente cu sumele de bani ce trebuie sa le plateasca, ar trebui sa se poata si invers. Nu am avut insa cazuri si nu cunosc efectiv daca se poate sau nu.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperarea taxa auto 2012 Mario70 Mario70 Pentru a-mi putea recupera taxa auto platita pe data de 20 ianuarie 2012,am recurs la a da in judecata statul.Eu am platit in perioada respectiva taxa auto cu ... (vezi toată discuția)
Pot sa recuperez taxa de poluare? dacidaci dacidaci Buna seara Am achizitionat in 26.07.2008 un Iveco din Germania si in data de 24.09.2008 am achitat taxa de poluare in valoare de 5.294,00 ron la Adm. sct. 4. ... (vezi toată discuția)
Datorii la stat stinse cu taxa auto (timbrul de mediu) crito crito Buna seara, In noiembrie 2013 am platit timbrul de mediu in suma de 9325lei pentru un camion adus din UE. In prezent am datorii la stat aproximativ ... (vezi toată discuția)